Mysigt

En söndag helt i min smak, god mat och fint sällskap :)

The world on fire

Så mycket bra musik nu i vårtider. Vill egentligen dela med mig av allt. Musik får en att må så himla bra. :) en riktigt skönt låt nu som är mjuk och härlig i verserna och bli riktigt tung i refrängen är "we are young" lyssna!

Mys

Söndagsmys ute hos mamma och pappa :) hemmalagade pizzor och annat gott! Ha en finfin söndagkväll allihopa. Puss!

<3

Tack för ikväll :) vilket dreamteam.

...

Är de efterfest, så är de!! ;)

Rött!

Är hemma efter en trevlig kväll tillsammans med gott folk :) ett bra gung och mycket dans! Tack Lisa och Elin för en lyckad kväll <3

Äntligen fredag

Kasta kartonger, vilket fredagsnöje!!! :)

Torsdagsmys

Kvällsmat, efter en härlig jobbdag och ett hårt träningspass på gymmet! :) snart är de dags för soffmys med Johan till unforgettable! Ha en trevlig kväll allihopa, puss & godnatt

Gråa onsdag

Godmorgon på er allihopa. Måste börja detta inlägg med att skriva av mig lite från gårdagens avsnitt av desperate.. Jag storlipade, och känner att hela situationen är så otroligt hemsk. (tänk att man kan känna så för en tvserie) helt galet! Menmen. Jag kommer aldrig mer att se detta avsnitt och genomlida denna sorg. Håller tummarna för Susan och hoppas nästa avsnitt blir lite gladare. Nu är de bara sex avsnitt kvar :)

Dagens pw är avklarad och jag sitter i soffan och ska snart göra iordning min gröt. Stunden innan jobb ska jag spendera hemma och mysa i detta gråa väder med en STOR kopp te :) ha en fin dag!

Soligt

Har avnjutit en lunch i parken tillsammans med Madde! Hur härligt som helst :) vilket vårväder som har
Kommit till vårt fina Karlskrona. Riktigt skönt att vara ledig efter personalmötet :)

Soliga måndag

Morgonpromenaden till personalmötet är nu avklarat, tog mindre än en timme ut, perfekt! :)

Söndagsmys

Efter att ha sett en riktigt spännande film på kanal 4 (shutter island) är jag helt slut i huvudet. Helt okej film, men alldeles för sent egentligen för min smak. :p men filmen var så spännande!! Nu ligger Johan och sover sött i min famn och det är dags att bege sig in mot sängen. Vi har haft Carro och Tim här på besök ikväll och vi spelade bland annat "med andra ord", där det blev oavgjort efter två matcher. Självklart vart de tjejerna mot killarna! :) imorgon är de dags för personalmöte, så godnatt på er allihopa. Pusspuss!

Som jag längtat

Har haft en superhärlig helg med många fina människor. :) idag har jag varit och ridit i nättraby tillsammans med Lisa. Fick låna hennes häst och de var hur roligt som helst. Har typ inte ridit på tio år så det var riktigt spännande, men de va typ som när man lärde sig cykla. Rytmen satt liksom kvar på något sätt! Tack Lisa för en mysig och rolig kväll i stallet :))

Vilken fredag!

Vilken fredag!!!! Min dag såg ut såhär: 8-9 träning, 9.15-10.45 jobbat på vandrarhemmet, 11-16 jobbat på Intersport, 17-19 tillbaka till vandrarhemmet för mer jobb, hem till mamma och pappa på en härlig fredagsmiddag och nu laddar jag och Andreas för att åka och handla på maxi!! Tacka gudarna för redbull <3 hihi, ha en trevlig kväll, puss på er.

...

Let's walk the bridge to the other side, just you and I
I will fly, fly the skies for you and
I will try until I die for you and I.

Can you meet me halfway?

Meet me halfway, right at the borderline
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin' out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay.

I can't go any further than this, I want you so bad, it's my only wish.

Torsdag

Dagens första träningspass med fokus på armar och rumpa är nu avklarat. Riktigt skönt :) idag ska jag jobba på Intersport hela dagen och efter det bli de en runda inom gymmet igen :) jag är pågång nu!

<3

En liten del av en bänk i vårat vardagsrum. :) viktiga ord! <3

Kvalitetstids med Madde <3

In my soul

Godmorgon allihopa. Morgonpromenaden tillsammans med Bella är avklarad och jag har precis tagit världens längsta dusch. :) idag är jag ledig så unnade mig att hoppa tillbaka till sängen nu efter duschen, så mysigt. Agendan är däremot full idag så de är lika bra att gå upp och sätta igång så man får bocka av sakerna så småningom :) bilden är tagen från min säng. Ha de bra!

Tisdagsmys

Äntligen tisdag

Nu är jag redo! Ljusen är tända, tvn är igång. Äntligen är det tisdag och vi är redo för desperate. :)

Fikarast

Har just nu En liten rast på jobbet. Idag bjuds det på frallor, Yoggi yalla och muffins!! :) härliga intersportare!

Jag tror det är slut nu faktiskt

Bild 2: Godisskålen klockan tio.
Bild 1: Godisskålen en timme senare.

Nu är de dags för sängen efter en väldigt härlig lördag. Imorgon sätter vi igång dagen med träning på bästa wellness och sen blir det jobb med de härliga intersportgänget! Godnatt :)

 

Thai corner

Nu är kinamaten nere i magen och snart är de dags för att äta lite godis! Både nytt godis från hemmakväll, samt påskgodiset :) vi har hur mycket som helst kvar, så gott!! Det tackar jag svärmor för :) kvällen blir nog relativt lugn. Möjligen en sväng bort till storebror senare, men annars laddar jag inför en söndag som är fullspäckad med jobb :) ha en trevlig kväll, puss!

Härliga lördag

Vilken dag!! Klockan ringde klockan sju och jag begav mig bort till Andreas för att hjälpa han lite med lägenheten. Sen åkte vi ut till maxi för att storhandla. Väl hemma (ca kl nio) gjorde vi oss iordning för jobb båda två..

Nu är jag hemma och ligger på soffan tillsammans med Johan :) vi har precis ätit lite choklad och klurar just nu på kvällens måltid som lutar mot kinamat :) en mysig lördag tillsammans med den jag tycker väldigt mycket om! Puss på er andra.

Fredagen den....

Helt slut i hela kroppen.. Dock började dagen med sovmorgon till nio, men efter de sattes den igång ordentligt. Hjälpte min bror med att flytta alla tunga saker till hans nya lya fram tills att jag började jobba på Intersport vid elva :) jobbade till klockan sju och åkte sedan in till gymmet och sprang av mig lite överskottsenergi! Mellanlandade på Subway för att käka "middag" och fortsatte sedan med att hjälpa Andreas. Nu har jag och Johan precis kommit hem från hans lägenhet och allting har gått väldigt bra. Jag plockade upp hela köket medans grabbarna donade med soffan, tvn och tvbänken. På slutet hjälptes vi åt med alla miljoner kläder :P nu är de bara dags för en ikeatripp!!

Hoppas att alla haft en fin fredag, med massa tur istället för otur! ;) jag började min dag med en kopp varm choklad. Riktigt mumsigt.. :) godnatt och sov gott.

I love you!

Love yourself

Dagens morgonträning är avklarad och jag sitter på bussen påväg till Intersport! Såg en bra bild med en bra text på idag som jag tänkte dela med mig av :) hoppas allt är bra med er och att ni njuter av denna torsdag, snart är det helg! ;) puss

Vårfräsch

Godkväll på er, hoppas ni har haft en bra dag. :) när klockan slog halv tre drog jag ut på stan en sväng tillsammans med Elin. Vi hälsade på Jessie och Johanna på cubus och sen var vi inom Intersport också, såklart! :) har även jobbat ikväll på vandrarhemmet, riktigt kul. Mycket trevligt folk och mycket bokningar! Laxgrytan är i magen och jag ska hugga in på lite påskgodis :) naglarna är målade och jag är nu redo för några jobbdagar. :) ha en fin kväll, puss!

Soffpotatis

Idag är soffan min bästavän. Har faktiskt avklarat dagens powerwalk och sen har jag varit iväg och bättrat på brännan! Igår storstädade jag hela lägenheten, så nu kan jag ligga på soffan med gott samvete :) ha en härlig onsdag allihopa!

Måndagsmys

Igårkväll bestämde jag mig för att inviga min nya maskin. Så jag ringde några samtal och vips, lägenheten var full med trevliga människor. Johan hjälpte till (men eftersom det redan var en färdig smet gick det jäkligt smidigt). Dock ska jag poängtera att jag föredrar bakade muffins från grunden. Dem har mer smak! Men i alla fall. I soffan satt andreas, johan, elin, räkan, lisa och christoffer och väntade spänt på dem nybakade muffinsen. Vi hade även två stycken till som väntade spänt, men dem väntade tyvärr förjäves. (Leo & Luva) Här kommer resultatet!


Om man ska köpa färdiga smetar, rekommenderar jag denna sorten


min söta maskin, väldigt söt och smidig


det blev åtta söta muffins


dekorationen är minst lika viktig som själva muffinsen tycker jag


en närbild på muffinsen


tyvärr hade frostingen stelnat, så jag kunde inte "spritsa" ut den. men
såhär blev iallafall resultatet! och jag tror att alla var nöjda! :)
TACK MAMMA & PAPPA <3

Påskhelg

I lördags åkte jag ut till Verkö för att lämna ett påskägg till lille Elvis. Dom skulle iväg på påskmiddag, så det var endast ett snabbesök. Men vi hann såklart prata lite om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt! Resten av lördagkvällen var riktigt slapp. Tvn, soffan och påskgodisen var de enda som stod i fokus! :)

I söndags efter jobbet vart de påskmiddag på lösen hos mamma och pappa. Vi skrapade trisslotter, åt kroppkakor och öppnade paket. Vi firade johans födelsedag lite lätt, eftersom han inte bestämt sig för om han ska fira sig på någon speciell dag. Jag fick världens bästa påskpresent av mamma och pappa! Så många gånger som jag har funderat på att handla detta själv.. Tur att jag väntat :)


Andreas och hans present


en cykel!


molle hjälpte till att öppna presenterna


min paket!


muffins-maker och en färdig smet till

Långfredagens trevligheter

Nu tänkte jag uppdatera lite efter helgens trevligheter. Så det blir nog några inlägg under dagen för er att läsa. Härligt va? :) I fredags var vi hemma hos Jessieljus, några tjejer och både drack och åt massa gott. Är de påsk så är det! Sen begav vi oss ut för att dansa, och vilken lyckad kväll. Jag har inte haft så skoj på väldigt länge, vi dansade så att svetten rann, bokstavligt talat. Så fantastiskt kul! Tack allihop för en fin kväll ihop. Jag längtar till sommarens trevligheter!


Annie, Jessica och Nicole


Vi hittade marcus också!


eller så hittade han oss! ;)

Långfredagen

Långfredagen tillbringas med goda vänner hemma hos Jessie, ska bli hur kul som helst :) sitter just nu hos Johansson och kollar på när hon gör sig iordning, en annan är redan färdig, hihi! Har en överraskning med mig till tjejerna ikväll, men kan tyvärr inte avslöja det här. ;p kvällens outfit kommer här!

I did'nt mean to hurt him



"Brum pa-pa-pum, brum pa-pa-pum, brum pa-pa-pum,
man down. Oh mama, mama, mama, I just shot a man down,
in central station, in front of a big ol' crowd."

Puss

Glad påsk alla nära och kära! Ha en underbar helg och ät mycket påskgodis :)

Nya tavlor

Såhär ser dem nya tavlorna ut som jag köpte på Ikea i tisdags. Jag tycker att dem passar utmärkt till fondväggen i hallen så dem sitter på den vita väggen bredvid. Det blev så fint! :)

Sol=Glass!

Sitter och njuter av solen på torget tillsammans med prins :) vilken härlig torsdag!

PÅSKRIS.

Nu är påsken här, lägenheten är lätt pyntad och jag köpte med mig lite påskris från torget. Så mysigt! Fick faktiskt några tulpaner av blomförsäljaren också, på tal om ingenting. :) nu ska jag kolla klart på BB, sen ska jag hoppa i säng. Godnatt och sov gott, puss!

Skötselråd i Kalmar.

Märkte nu precis att den nya designen på bloggen inte dykt upp för er, men jag kan se den. Vilket är ett väldigt stort bekymmer för mig. Min fina johanna svarar inte i telefonen, så jag vet inte hur jag ska göra för att ni ska kunna se den. :) Återkommer förhoppningsvis med det under kvällen, och hoppas att problemet är löst då jag väldigt gärna skulle vilja visa er den nya. :p. Menmen.. Nu till lite Kalmar-bilder. I måndags passade jag finaste Elvis medans Josse och Gibban jobbade. Det gick nästan felfritt! Jag hade fått en otroligt bra lista med "Skötselråd" av Josse så det gick inte att misslyckas med att värma pannkakor och byta blöja. ;) hah! Vi mös i soffan mestadels och kollade på saltkråkan, solsidan och pelle svanslös. När Josse sedan kom hem åkte vi inom Ikea en sväng och jag handlade en diskborste, våg, glasburk och en servetthållare! Dock låg jag hela natten och funderade över några andra  grejer som jag sedan igår begav mig iväg för att införskaffa mig. Då blev det både tvättkorg, tre tavlor, underlägg och servetter! Bra jobbat va? ;) Tack för en trevlig övernattning i Kalmar!









Shopping från Växjö.


Köpte dessa två linnena i Växjö. Ni ska få en bättre bild på dem
första gången som jag använder dem. Tror dessa blir fina till sommaren.


Sen köpte jag ett par shorts på hm, ett skärp, en pippikofta och
en lite längre skjorta från JC. Mest nöjd över pippitröjan! <3

Weekend i Växjö.

Hej igen! Som jag skrev i det tidigare inlägget kunde jag inte få med alla bilder eftersom datorn verkar ha ett eget liv där den sorterar ut och bestämmer vilka bilder jag ska ha, så blev urvalet inte så stort.. När vi kom fram till hotellet på fredagen intog vi kvällsbuffé och sedan kollade vi på let´s dance. Under lördagen gjorde vi några fler knop. Vi var på thaimassage, som var riktigt tufft. Det knäcktes i hela kroppen, ryggrad, nacka, armar och ben. Efter det handlade jag mig lite kläder och fika intogs. Det blev även denna kväll buffé på hotellet, vilket är väldigt bekvämt. Vi gick i och för sig till ica och handlade upp ett gotteförråd inför kvällen. Söndagen tillbringade vi nästan hela dagen på Samarkand, underbart shopping ställe! Får 4 av fem toast ;) Här kommer lite bilder. Håll tillgodo!


















To-Do.

Har gjort om bloggen lite, (för första gången på egen hand), och det blev väl ganska okej? Det som felade förra gången var att sidan där kategorier och informationen står åkte längst ner på sidan istället för att vara längst upp. Men nu är det rätt och det är väldigt skönt. :) Fast jag vill lära mig mera om hur man gör, så tänkte be lillafis om hjälp nästa gång vi ses. Hon gör alltid sina bloggar så otroligt fina! www.johannan.blogg.se (en liten parantes)

Har fått mycket gjort idag och min To-Do-List är snart tom. Hade tänkt att bjuda er på massa bilder från både Växjö och Kalmar, men vissa bilder från mobilen stökar och vill inte vända sig på datorn. Väldigt märkligt! Men så är jag absolut inte världens mest tekniska människa så jag låter det passera. Har iallafall fått in lite bilder som jag såklart tänkte bjuda på, men först en bild på barnen från lösen.

image description
Det finns inte ett enda kort på oss tre där vi är "normala" samtidigt, vilket
jag såklart tycker är mycket roande. Dock lyckades jag få en bild där
ingen av oss är bra. :)

Ikea.

Har varit inom Ikea en runda nu på eftermiddagen, blev nästan ingen shopping. Ovanligt för att vara mig, men kan vara så att jag tänkte mig lite för eftersom halva plånboken var kvar i Karlskrona ;) haha, men vi fikade lite och strosade mest runt för att det var mysigt. Blev såklart en glass påväg ut också, jag och Elvis blev överlyckliga!! :D

Kalmar

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen påväg mot den fina familjen i Kalmar :) japp, semestern fortsätter för min del lite till.. En kalmartripp i detta fina vårvädret sitter inte fel när man är ledig. Ska vara framme vid halv tio och då ska vi börja med att äta en god frulle ihop! :) nu ska jag måla mina naglar och fördriva tiden med att läsa olika bloggar, har hittat nya favoriter att läsa om. Puss på er!

Tillbaka på hemmaplan.

Efter en underbart härlig helg i Växjö tillsammans med prins är vi tillbaka på hemmaplan. :) har hunnit med två besök på vägen hem, första stoppet blev i kallinge för att fika lite med Åsa, Eva och Lillafis! Vilket var supertrevligt :) efter detta åkte vi även inom lösen för att äta lite våfflor, mycket mysigt. Tack för en fin helg prins, hoppas du gillade födelsedagspresenterna <3



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus